Για εμάς

Σχετικά με εμάς

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 2you.gr αποτελεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα με προϊόντα παγκοσμίου φήμης. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και είδη κήπου και σπιτιού. επιπλέον θα βρείτε μια τεράστια γκάμα συστημάτων φίλτρανσης του νερού. Τέλος, πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα περιποίησης για τις γυναίκες καθώς και για τους άντρες.

Στόχος μας είναι η παροχή συναλλαγών και εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας και η προσφορά προϊόντων, τα οποία έχουν έναν απόλυτα άρρηκτο συνδυασμό άριστης ποιότητας και χαμηλής τιμής. Κερδίζουμε διαρκώς την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη, και την επανειλημμένη προτίμηση των πελατών μας με το έργο μας, δηλαδή την προσφορά των καλύτερων χρηστικών και παρκτικών αντικειμένων, που με τον σύγχρονο χαρακτήρα και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους αποτελούν την πλέον οικονομική και αξιόπιστη επιλογή για προσωπικές αγορές ή δώρα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) 2you.gr - Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Υπηρεσίες του  Κυριακίδη Κορτσεκίδη Παύλου (ΑΦΜ 150121221 - ΔΟΥ Δράμας, ΓΕΜΥ 15135919000, ΕΔΡΑ ΔΡΑΜΑ), προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα και μοναδικές λύσεις για το Σπίτι, το Κάμπινγκ ή τον Κήπο σας, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας των κορυφαίων εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.