Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αποστολή

Για αγορές αξίας έως 39,99€, ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 5€. Για αγορές αξίας 40€ και άνω οι παραγγελίες αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ. Ορισμένα προϊόντα ενδέχεται, λόγω βάρους/όγκου, να έχουν επιπλέον χρέωση μεταφορικών, η οποία εμφανίζεται στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος. Παράδοση στο χώρο του πελάτη ή όπου αλλού αυτός υποδείξει γίνεται με δική του χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με courier σε δυσπρόσιτες περιοχές έχουν επιπλέον χρέωση 5€, εκτός εάν παραληφθούν από το κοντινότερο κατάστημά της από τον ίδιο τον πελάτη. Επιπλέον χρέωση 5€ έχουν οι παραγγελίες που παραδίδονται Σάββατο κατόπιν ρητού αιτήματος του πελάτη. Ως χρόνος αποστολής των προϊόντων στον πελάτη ορίζεται για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών το διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών, ενώ για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία το διάστημα 4-5 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως και τις 15:00 μετά το μεσημέρι αποστέλλονται αυθημερόν (εάν τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα). Από τη στιγμή που αποστέλλεται η παραγγελία, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικό e-mail/sms με τον αριθμό αποστολής («tracking number») και τη διεύθυνση URL για την αναζήτηση και παρακολούθηση της παραγγελίας του.

Τρόποι Πληρωμής

1) Με αντικαταβολή τοις μετρητοίς (Μόνο για παραγγελίες βάρους 15 κιλών).

2) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό.

Ο πελάτης καταθέτει το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας του στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό, αναγράφοντας στο καταθετήριο της τράπεζας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό του:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 52 4109 5972 832

IBan: GR03 0172 2410 0052 4109 5972 832 

Όνομα Δικαιούχου: Κυριακίδης Κορτσεκίδης Παύλος

Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά ποσού από άλλη τράπεζα τότε θα πρέπει να επιλέξετε να επιβαρυνθείτε με το σύνολο των τραπεζικών εξόδων (καταθέτη-παραλήπτη) και όχι αμφοτέρων, σε αντίθετη περίπτωση επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα εμβάσματος από άλλη τράπεζα που είναι 4,00 ευρώ.

3) Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Ο πελάτης χρησιμοποιεί την χρεωστική ή πιστωτική του κάρτα χωρίς κίνδυνο για να πληρώσει το αντίτιμο των αγορών του μέσω της υπηρεσίας για ασφαλείς πληρωμές WinBank ePOS Payment System της Τράπεζας Πειραιώς.

* Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει την έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης ή την έκδοση τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., και επάγγελμα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι πελάτες του 2you.gr διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν προϊόντα τα οποία παρέλαβαν μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασίας τους, δεν έχουν  χρησιμοποιηθεί, χωρίς καμία επιβάρυνση εκτός των μεταφορικών επιστροφής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν και να υπάρχει μαζί η απόδειξη πληρωμής ή το τιμολόγιο. Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση. Διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής των 14 ημερών μόνο όταν η αγορές έχουν γίνει ηλεκτρονικά από το 2you.gr και όχι από το φυσικό κατάστημα ή υποκατάστημα μας. Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνιση σε θέματα σχετικά με τις επιστροφές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6975911218 ή στο e-mail: info@2you.gr
*Εάν ένα προϊόν δεν είναι όπως έχει περιγραφεί στο site μας ή είναι ελαττωματικό, διατηρείτε το δικαίωμα να το επιστρέψετε (στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε).

Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελίας

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει άμεσα οποιαδήποτε παραγγελία της οποίας τα προϊόντα είναι σε κατάσταση συλλογής και για την οποία δεν έχουν αρχίσει οι διαδικασίες αποστολής και έκδοσης παραστατικών. Η ακύρωση γίνεται τηλεφωνικώς ή μέσω email. Τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι παραγγελίες εκτελούνται στην αρχή κάθε εργάσιμης ημέρας.

Επιστροφή χρημάτων
H επιστροφή χρημάτων ισχύει στις περιπτώσεις που η παραγγελία σας αφορά κάποιο προϊόν που έχει εξαντληθεί κι εσείς έχετε ήδη κάνει την πληρωμή σας με την πιστωτική σας κάρτα. Επίσης ισχύει αν έχει γίνει παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος. Τέλος έχετε το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων στην περίπτωση που για κάποιο λόγο αργήσει αδικαιολόγητα η αποστολή της παραγγελίας σας και εσείς δεν έχετε ενημερωθεί για αυτό.

Εξυπηρέτηση πελατών
Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6975911218 ή στο e-mail: info@2you.gr  για να σας κατατοπίσουμε και να σας βοηθήσουμε άμεσα.