Σύστημα Κάτω Πάγκου 4 σταδίων FP3-HJ-K1

Σύστημα Κάτω Πάγκου 4 σταδίων FP3-HJ-K1

FP3-HJ-K1

144,00 €
με ΦΠΑ
 Σε απόθεμα
  • 100% Ασφάλεια πληρωμών 100% Ασφάλεια πληρωμών
  • Αποστολές σε όλη την Ευρώπη Αποστολές σε όλη την Ευρώπη
  • Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών

Σύστημα Κάτω Πάγκου 4 σταδίων FP3-HJ-K1

FP3-HJ-K1, είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου τεσσάρων σταδίων που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10”  (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει αλλά και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.
 
Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις, ορισμένα βαρέα μέταλλα, παράσιτα, κύστες και μικροσωματίδια έως και 0,02 micron.
Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλες οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

>Εργοστασιακά, εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης :

1.Υψηλής ποιότητας φίλτρο στερεών σωματιδίων 10” από πολυπροπυλένιο της Aqua Filter (USA).
Αφαιρεί χώμα, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια έως και 5 micron. Ιδανικό φίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης και τις μονάδες αντίστροφης όσμωσης.
Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες.
2. Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
G.A.C + KDF (ΝSF) της Aqua Filter (USA)
Αφαιρεί το μεγαλύτερο ποσοστό χλωρίου, χημικών στοιχείων, φυτοφαρμάκων, δυσάρεστης οσμής και γεύσης ενώ το υλικό K.D.F μειώνει δραστικά το ποσοστό μιας σειράς βαρέων μετάλλων έχοντας παράλληλα βακτηριοστατικές ιδιότητες. Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες.
3. To φίλτρο αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης της Aqua Filter (USA) 
Χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική και οικονομική μείωση της σκληρότητας και την αφαίρεση σιδήρου σε οποιαδήποτε εφαρμογή σημείου κατανάλωσης νερού. Το φίλτρο περιέχει ένα ειδικό μείγμα ρητινών αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης, κατάλληλων για πόσιμες εφαρμογές (food grade) ,ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φίλτρο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης για την παροχή προστασίας από την υπερβολική σκληρότητα στη μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης , παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες.
4. Ιnline φίλτρο Μεμβράνης
H.F (Hollow Fiber) της Αqua Filter (USA)
Φίλτρο Γερμανικής κατασκευής, που παρακρατεί μια σειρά παθογόνων παρασίτων, κυστών και μικροσωματιδίων επιτυγχανοντας μικροφίλτρανση της τάξεως των 0,02 micron.
Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι 12 μήνες.
Tο Σύστημα περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την τοποθέτηση του (κλέφτη νερού 1/2″, σωληνάκι σύνδεσης 6mm, βρύση άνω πάγκου, τεφλόν, κλειδί κανίστρων, διακοπτάκι 1/4″)
Χαρακτηριστικά:
Διαστάσεις (Υ x Β x Π): 395 x 140 x 360 (mm)
Προσαρμογέας σύνδεσης: 1/2″
Θερμοκρασία Λειτουργίας: 2°C- 45°C (113ºF 35ºF)
Πίεση Λειτουργίας: 4 bar (58 psi)

Aqua Filter
FP3-HJ-K1
2 kg
34 Τεμάχια