Σύστημα Κάτω Πάγκου 3 Σταδίων FP3-K1

Σύστημα Κάτω Πάγκου 3 Σταδίων FP3-K1

FP3-K1

124,00 €
με ΦΠΑ
 Σε απόθεμα
  • 100% Ασφάλεια πληρωμών 100% Ασφάλεια πληρωμών
  • Αποστολές σε όλη την Ευρώπη Αποστολές σε όλη την Ευρώπη
  • Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών

Σύστημα Κάτω Πάγκου Aqua Filter FP3-K1

Το Undercounter FP3-K1 είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου που προσφέρει πολλές δυνατότητες μετατροπής και επέκτασης , χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10″ (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι o τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει αλλά και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.
Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις, ορισμένα βαρέα μέταλλα και παράσιτα.
Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.
Εργοστασιακά εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης :
1. Φίλτρο Στερεών σωματιδίων Aqua Filter 5micron
FCPS(NSF-FDA), για αφαίρεση χώματος, σκουριάς και μικροσωματιδίων έως και 5 micron (αντικατάσταση κάθε έξι μήνες)
2. Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα G.A.C + K.D.F
FCCBKDF (NSF) της Aqua Filter (USA), που αφαιρεί το μεγαλύτερο ποσοστό χλωρίου, χημικών στοιχείων, φυτοφαρμάκων και δυσάρεστης οσμής και γεύσης ενώ το υλικό K.D.F. μειώνει δραστικά το ποσοστό μιας σειράς βαρέων μετάλλων έχοντας παράλληλα βακτηριοστατικές ιδιότητες(αντικατάσταση κάθε έξι-δώδεκα μήνες)
3. Φίλτρο Αποσκλήρυνσης και Αποσιδήρωσης
FCCST2
To φίλτρο  αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης της Aqua Filter  χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική και οικονομική μείωση της σκληρότητας και την αφαίρεση σιδήρου σε οποιαδήποτε εφαρμογή σημείου κατανάλωσης νερού.
Το φίλτρο περιέχει ένα ειδικό μείγμα ρητινών αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης, κατάλληλων για πόσιμες εφαρμογές (food grade), ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φίλτρο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης για την παροχή προστασίας από την υπερβολική σκληρότητα στη μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.(αντικατάσταση κάθε έξι-δώδεκα μήνες).
Εναλλακτικά, το Undercounter FP3-K1 μπορεί να εξοπλιστεί με οποιοδήποτε φίλτρο 10″ ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό κατά περίπτωση αποτέλεσμα όπως μείωση σκληρότητας, αφαίρεση κυστών και παρασίτων, αφαίρεση σιδήρου και νιτρικών.
Tο Σύστημα περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την τοποθέτηση του. (Κλέφτη νερού 1/2″, σωληνάκι σύνδεσης 6mm, βρύση άνω πάγκου, τεφλόν, κλειδί κανίστρων, διακοπτάκι 1/4″ κ.τ.λ.)
 
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις (Υ x Π x Μ): 390 x 140 x 360 (mm)
Παροχή: 1/2″
θερμοκρασία λειτουργίας: 2°C – 45°C (35ºF – 113ºF)
Πίεση λειτουργίας: 6 bar (90 PSI)

Aqua Filter
FP3-K1
2 kg
21 Τεμάχια