Φιλτροθήκη Διπλή 10″ FHPLCLx-D-TWIN

Φιλτροθήκη Διπλή 10″ FHPLCLx-D-TWIN

FHPLCLx-D-TWIN

45,00 €
με ΦΠΑ
 Σε απόθεμα
  • 100% Ασφάλεια πληρωμών 100% Ασφάλεια πληρωμών
  • Αποστολές σε όλη την Ευρώπη Αποστολές σε όλη την Ευρώπη
  • Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών

Φιλτροθήκη κεντρικής παροχής διπλή υψηλής πίεσης (10 bar) της Αqua Filter με είσοδο/έξοδο 1/2″-3/4″-1″

Η φιλτροθήκη FHPLCLx-D-TWIN, πρόκειται για ένα διπλό κάνιστρο 10″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού, παρέχοντας προστασία σε όλο το σπίτι, η εν σειρά σύνδεση δύο ή περισσοτέρων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας οικίας (απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποσκλήρυνση, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ).
Η μεγάλη διατομή των φίλτρων (1/2″ έως 1″) ευνοούν τη μεγάλη παροχή νερού. Η αυξημένη αντοχή τους σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή τους σχεδόν σε κάθε οικία.Διαθέτει βαλβίδα εκτόνωσης στην κεφαλή του φίλτρου ενώ στη συσκευασία περιέχεται κλειδί σύσφιξης, βάση ανάρτησης και βίδες επίτοιχης ανάρτησης.
Συνήθως εξοπλίζονται με φίλτρα στερεών πολυπροπυλενίου για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς, άμμου και ως δεύτερο στάδιο με φίλτρα αποσκλήρυνσης ή ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού.
Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 10″, τα φίλτρα κεντρικής παροχής προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας, τοποθετούνται και κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.
Πριν την αγορά τους, βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση στην κεντρική σωλήνωση νερού ύδρευσης της οικίας σας. Για την εγκατάστασή τους θα ήταν καλό να απευθυνθείτε σε επαγγελματία υδραυλικό.
Η τακτική συντήρησή τους (αλλαγή φίλτρων) είναι επίσης σημαντική ώστε να αποφευχθεί η πτώση της πίεσης νερού στην οικία σας.

Aqua Filter
FHPLCL-D-TWIN
2 kg
20 Τεμάχια

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν