Φιλτροθήκη Μονή 5″ FHPR5-X-WB Aqua Filter

Φιλτροθήκη Μονή 5″ FHPR5-X-WB Aqua Filter

FHPR5-X-WB 5''

18,00 €
με ΦΠΑ
 Σε απόθεμα
  • 100% Ασφάλεια πληρωμών 100% Ασφάλεια πληρωμών
  • Αποστολές σε όλη την Ευρώπη Αποστολές σε όλη την Ευρώπη
  • Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών

Φιλτροθήκη FHPR5-X-WB κεντρικής παροχής υψηλής πίεσης 10 bar της Αqua Filter

Φιλτροθήκη FHPR5-X-WB. Πρόκειται για κάνιστρο 5″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού. Παρέχει προστασία σε όλο το σπίτι. Η εν σειρά σύνδεση δύο ή περισσοτέρων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας οικίας (απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ).
Η μεγάλη διατομή των φίλτρων 1/2″ ευνοεί τη μεγάλη παροχή νερού. Η αυξημένη αντοχή του σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή του σχεδόν σε κάθε οικία.
Διαθέτει κλειδί σύσφιξης και βάση επίτοιχης ανάρτησηςΣυνήθως εξοπλίζονται με φίλτρα στερεών για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς και άμμου και με φίλτρα ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού με την τοποθέτηση να γίνετε κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.
Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 5″, τα φίλτρα κεντρικής παροχής προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας και συνήθως επιλέγονται φίλτρα πολυπροπυλενίου, για την τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή της βρύσης επιλέγονται φίλτρα ενεργού άνθρακα.
Πριν την αγορά τους, βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση στις σωλήνωση του νερού ύδρευσης της οικίας σας. Καλό θα ήταν για την εγκατάστασή τους να απευθυνθείτε σε επαγγελματία υδραυλικό.
Η τακτική συντήρησή τους αλλαγή φίλτρων είναι απαραίτητη. Ο καθαρισμός, λίπανση είναι επίσης σημαντική . Έτσι ελαχιστοποιείται φθορά της φιλτροθήκης και η πτώση της πίεσης του νερού στην οικία σας.

Aqua Filter
FHPR5
1 kg
20 Τεμάχια

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν